Åbningstider Grundlovsdag 08.00 - 15.00

VÆRKSTED

VÆRKSTEDS BOOKING

ALTID OPDATEREDE PÅ DEN NYESTE TEKNOLOGI

På værkstedet hos MH Automobiler ApS i Odense beskæftiger vi dygtige og faglærte mekanikere. Vi stiller høje krav til os selv og vores personale. Det er med til at sikre, at vi altid holder en høj standard.

Specielt gode til de populære tyske mærker

Hos MH Automobiler ApS er vi specielt dygtige inden for mærkerne BMW, Mercedes, Audi, VW og generelt hele VAG gruppen! Ønsker du ekstra gode kompetencer, når din bil skal på værksted, så er det netop hos MH Automobiler Aps i Odense du skal besøge.

Fart på teknologien

Udviklingen i bilindustrien går hurtigt og i takt med at bilernes teknologi udvikler sig, sker der også en udvikling af det udstyr, der skal til for at kunne vedligeholde og reparere nyere biler. Derfor er vores dygtige mekanikere altid opdateret på den nyeste teknologi, når det gælder din bil!

Vi har et moderne værksted og vi sørger for altid at råde over det nyeste inden for værktøj og testudstyr. Derudover lægger vi vægt på, at vores mekanikere løbende bliver efteruddannet for netop at følge den teknologiske udvikling. Det betyder, at vi altid er opdaterede på den nyeste teknologi, og at vi altid finder de helt rigtige løsninger i enhver given situation. Vi servicerer alle nyere bilmærker, men vores værksted har ekstra speciale i tyske mærker som VW, Audi, BMW og Mercedes.

Vi lever af vores kunder. Det afspejler sig i den kvalitet vi udøver, og vi ved at god service og et smil på læben rækker langt. Besøg derfor vores værksted i Odense, og få en god oplevelse når din bil skal på værksted!

VÆRKSTED ÅBNINSTIDER

Man. – Fre: 08:00 – 16:00
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket

MH Automobiler ApS
Hans Egedes Vej 2B
5210 Odense

Book prøvetur

Beregn byttepris