Åbningstider Grundlovsdag 08.00 - 15.00

SPLITLEASING

SPLITLEASING AF FIRMABILEN KAN GIVE GODE BESPARELSER

Splitleasing er en form for flexleasing, så du opnår alle de samme fordele ved en registreringsafgift opdelt i rater. Det vil sige et mindre beløb bundet i bilen, lavere værditab og et lettere videresalg efter leasingperioden.

SPLIT UDGIFTER MELLEM PRIVAT- OG ERHVERSKØRSEL

Det der særligt kendetegner splitleasing er, at du udover alle de øvrige fordele, har mulighed for at splitte udgifterne til leasingaftalen mellem privat kørsel og erhvervskørsel.

En fordeling af udgifter til leasing af bil giver nogle ganske håndgribelige fordele, der er værd at overveje.

Særligt hvis størstedelen af din kørsel er erhvervskørsel.

Hvis 20 % af din kørsel i den leasede bil er privat og resten er erhvervskørsel, ja, så bliver kun de 20 % faktureret til dig som privatperson og resten faktureres til virksomheden.

HVORFOR VÆLGE SPLITLEASING

Sådan en opdeling af leasingaftalen giver to helt åbenlys fordele.
For det første bliver du ikke beskattet af ‘fri bil’, fordi du betaler separat for din private brug af bilen.
For det andet betyder det naturligvis en besparelse for virksomhed. Fordi hvis du som i vores splitleasing eksempel ovenfor kører 20 % privat, er det lig med en besparelse på 20 % for virksomheden.

HUSK PÅ REGLERNE

Splitleasing kan især være en fordel for den selvstændige erhvervsdrivende, fordi begge besparelser i sidste ende kommer samme person til gode.
Det er dog værd at bemærke, at splitleasing kun er en økonomisk fordel, hvis andelen af erhvervskørsel er mere end 60 %. Hvis den er under 60 % er det en god idé at undersøge andre leasingformer.

Book prøvetur

Beregn byttepris