Åbningstider Grundlovsdag 08.00 - 15.00

SÆLG DIN BIL

SÆLG DIN BIL

Ønsker du at skifte din brugte bil ud med en nyere model står vi klar til at købe din bil. Vi køber ofte biler af både private og virksomheder og vi har den fornødne erfaring om bilernes markedspriser.

Udfyld blot formularen hvis du vil sælge din bil til MH Automobiler. Du er også velkommen til at besøge os på værkstedet i Odense, så vi i fællesskab kan efterse din bil. Vi sender et tilbud til dig, uanset om du kommer forbi værkstedet eller udfylder formularen her på siden.

LAD OS HJÆLPE DIG MED SALGET AF DIN BIL

Vi har stor efterspørgsel på nyere brugte biler. Står vi og mangler en bil som din, så kan vi muligvis tilbyde dig en god pris. Udfyld venligst formularen nedenfor og så vender vi tilbage inden for 24 timer.

Ikke en traditionel brugtbilsforhandler
Vi sørger for altid at have det mest moderne udstyr på vores værksted og i vores klargøringsafdeling. Derudover lægger vi stor vægt på, at vores medarbejdere er professionelle og ved, hvad de laver.

Selv om vi gerne vil købe din bil, ønsker vi ikke at være en traditionel brugtbilsforhandler.

UDFYLD FORMULAREN NEDENFOR.

VI FORHANDLER KUN KVALITETSBILER

Vi tager os af alle nyere biler, men vi er specialister i tyske mærker som Audi, BMW, Mercedes og Opel.

Hvis du ønsker, at sælge din bil, skal vi bruge nogle informationer om både dig og bilen. Så første skridt i vores samarbejde, er at vi får dig til at bruge overstående formular.

EKSPERTER I TYSKE BILER

Sådan en opdeling af leasingaftalen giver to helt åbenlys fordele. For det første bliver du ikke beskattet af ‘fri bil’, fordi du betaler separat for din private brug af bilen.

For det andet betyder det naturligvis en besparelse for virksomhed. Fordi hvis du som i vores splitleasing eksempel ovenfor kører 20 % privat, er det lig med en besparelse på 20 % for virksomheden.

Book prøvetur

Beregn byttepris