Åbningstider Grundlovsdag 08.00 - 15.00

PRIVATLEASING

FORDELE VED PRIVATLEASING

Når du bruger privatleasing får du en leasing af bil, hvor du kender de nøjagtige omkostninger ved at have bilen så længe du tegner en serviceaftale med i perioden. Hvis du prioriterer at få ny bil ofte er privatleasing noget for dig. Værditabet af en fabriksny bil er nemlig størst i bilens første leveår, så er det din prioritet at få ny bil cirka hvert tredje år, er privatleasing noget for dig.

Med privat leasing af bil har du komplet sikkerhed i hvordan budgettet ser ud – det giver tryghed i din økonomi. Vi tilbyder også typisk lavere finansieringsomkostninger. Du får ofte bedre vilkår for finansieringen end hvis du skulle låne penge til at købe ny bil. Det samme gælder også for etableringsomkostningerne og løbende gebyrer og det kommer dig til

MED LEASING AF BIL KØRER DU ALTID I DEN NYESTE MODEL

Når du vælger en privatleaset bil i stedet for at købe vil du typisk oftere skifte bilen ud. De betyder at du altid kører i en nyere bil med muligheden for en mere luksuriøs model.

Med en leaset privatbil slipper du for risiko for værditab når leasingaftalen er udløbet. Det er ofte den endelige salgspris der er den store usikkerhed når du vælger at købe i stedet for at lease. Værditabet er absolut den største udgift ved at være bilejer, så det er mange penge man kan spare. Det er svært at forudsige hvor stort værditabet er ved køb af en specifik bil og denne usikkerhed undgår du ved privatleasing.

Sidst men ikke mindst skal du ikke tænke på reparationsudgifter når du leaser. Du undgår altså uforudsete værkstedsregninger når du vælger at privatlease.

AFTALEN PÅ LEASING AF BIL UDLØBER?

Når du privatleaser en bil kender du de nøjagtige omkostninger ved at have bilen så længe du tegner en serviceaftale med i perioden. Hvis du prioriterer at få ny bil ofte er privatleasing noget for dig. værditabet af en fabriksny bil er nemlig størst i bilens første leveår, så er det din prioritet at få ny bil cirka hvert tredje år, er privatleasing noget for dig.

Med privatleasing har du komplet sikkerhed i hvordan budgettet ser ud – det giver tryghed i din økonomi. Vi tilbyder også typisk lavere finansieringsomkostninger. Du får ofte bedre vilkår for finansieringen end hvis du skulle låne penge til at købe ny bil. Det samme gælder også for etableringsomkostningerne og løbende gebyrer og det kommer dig til gode.

Book prøvetur

Beregn byttepris