Åbningstider Grundlovsdag 08.00 - 15.00

Leasing Aalborg

 
 

Vi hjælper dig med at finansiere din drømmebil

Få finansieret din drømmebil gennem Mh Automobiler. Leasing af biler er i dag en populær måde at finansiere køretøjer på, og i Aalborg findes der flere bilforhandlere og leasingfirmaer, herunder Mhautomobiler.dk.

Mhautomobiler.dk er en bilforhandler og leasingvirksomhed, der kan hjælpe dig i Aalborg. Vi tilbyder et bredt udvalg af biler til leasing, herunder både personbiler og varevogne. Vores styrke er vores store udvalg af luksusbiler, såsom Mercedes, Audi og BMW.

Få mere bil for færre penge med leasing

Vælg leasing af biler når du ønsker at få mere bil uden at skulle betale en større sum ligesom når man køber bil. Med leasing er det blot en fast månedlig ydelse du betaler, hvilket inkluderer ting som f.eks. serviceomkostninger og værditab. Derfor slipper du også for at skulle bekymre dig om de forskellige udgifter man normalvis oplever i forbindelse med det at eje en bil – f.eks. forsikring, vedligeholdelse og reparationer.

Leasing tilpasset dine behov

Mhautomobiler.dk tilbyder forskellige leasingtyper, såsom split leasing, flexleasing, erhvervsleasing og privatleasing.

Ved splitleasing får du en form for flexleasing, hvor registreringsafgiften opdeles i mindre rater. På den måde bindes der mindre kapital i bilen, og værditabet bliver lavere, hvilket gør det nemmere at videresælge bilen efter leasingperiodens ophør. Denne type af leasing er ideel, hvis man ønsker at bruge bilen både privat og erhvervsmæssigt.

Ved flexleasing undgår man at binde en stor mængde kapital i bilen, da registreringsafgiften betales i mindre rater henover leasingperioden.

Hvorfor vælge leasing ved MH Automobiler?

Der er mange fordele når du vælger leasing af bil hos MH Automobiler. Her får du fleksible leasingaftaler, og der er uden tvivl en aftale, som passer ind i din hverdag. Der er mulighed for at tilpasse både kilometertal og leasingperioden så det passer bedre til dig. Hvis du har behov for yderligere serviceydelser er der også mulighed for at tilføje ekstra. Du kan eksempelvis få dækhotel til din aftale.

Ved at lease din bil hos MH Automobiler kan du forvente konkurrencedygtige priser på din leasingaftale. Prisen for din aftale vil selvfølgelig altid afhænge af faktorer såsom mærke, model, årgang, længden på leasingperioden og det antal kilometertal du ønsker. Du har altså mulighed for at skræddersy aftalen efter dit behov og budget.

Udover fordelagtige priser har du også mulighed for at få hjælp fra vores personale med ekspertviden. Personalet står altid klar til at hjælpe dig med at finde den rette bil, som matcher både behov og budget, men de kan også rådgive dig i forhold til, hvilken leasing løsning, som er bedst til dig. Få den rette finansieringsløsning baseret på ekspertviden.

Leasing af biler i Aalborg med MH Automobiler er perfekt for dig der skal lease bil i Aalborg området. Du får adgang til lækre biler med til en konkurrencedygtig pris og der er fleksible leasingaftaler, som kan skræddersys til dig og din hverdag. Vælg mellem et stort udvalg af mærker, modeller og luksusbiler. I udvalget finder du bl.a. bilmærker som f.eks.: Audi, BMW, Mercedes, Skoda, Volkswagen og mange flere!

Fordele hos SKAT med leasing

Der er mange fordele ved leasing og en af dem er at når du vælger at lease en bil i Danmark kan du trække de månedlige leasingudgifter fra i din skattepligtige indkomst. Dermed kan du spare penge på din skattebetaling. Hertil er det selvfølgelig også værd at nævne at du kan trække momsen fra i leasingaftalen.

Book prøvetur

Beregn byttepris