Åbningstider Grundlovsdag 08.00 - 15.00

FLEXLEASING

HVAD ER FLEXLEASING?

Flexleasing er en relativt ny måde at lease bil på, som hurtigt er blevet rigtig populær. Og det er der en ganske god grund til. Den altoverskyggende fordel ved er, at du undgår at binde så meget kapital i bilen som normalt.

Du betaler nemlig registreringsafgiften i rater fordelt over den periode, hvor du leaser bilen.

LAVERE VÆRDITAB VED FLEXLEASING

Når den normale registreringsafgift på 150% med flexleasing bliver fordelt i rater, fører det nogle andre økonomiske fordele med sig.

Fordi man har mindre kapital bundet i bilen, bliver værditabet af bilen også reduceret væsentligt, nogle gange helt op til to tredjedele.

Det sker fordi en bils værditab sker procentvist af det beløb, der er bundet i bilen.

Så fordi der er bundet et mindre beløb i bilen, bliver det procentvise tab også mindre.

MANGE FORDELE VED FLEXLEASING

Sidst men ikke mindst rækker fordelene ved denne type leasing helt til leasingperiodens udløb, fordi bilen efter leasingperioden også kan sælges uden for Danmarks grænser.

Så bilen bliver billigere at investere i, den mister mindre værdi, og den er lettere at sælge videre bagefter, fordi den kan sælges på et større marked.

Privatpersoner kan ikke eje en flexleaset bil. Derfor bliver bilen finansieret gennem et leasingselskab, der køber og ejer bilen og så lejer den ud til brugeren.

Leasingselskabets udgift til køb af bilen finansieres via en rente, som fastsættes af og betales til leasingselskabet.

På den måde kan man sige, at flexleasing på mange måder minder om et traditionelt billån, men den lille detalje omkring registreringsafgiften betyder altså, at det er markant billigere end at købe en bil på traditionel vis.

Sæt dig ind leasingreglerne

Det hele er fuldt ud lovligt, men det er en god idé at sætte sig rigtig grundigt ind i reglerne for flexleasing af biler. Ikke mindst fordi, hvis du forstår mekanismerne og reglerne, bliver det lettere at afgøre, om en løsning med flexleasing passer til dine behov.

Book prøvetur

Beregn byttepris