Åbningstider Grundlovsdag 08.00 - 15.00

ERHVERVSLEASING

HVORFOR ERHVERVSLEASING?

Med erhvervsleasing kan din virksomhed frigøre menneskelige og økonomiske ressourcer. Med leasing af firmabiler har du og din virksomhed mulighed for at lægge budget uden overraskelser, fordi der tages højde for alle forhold i den månedlige ydelse.

På den måde kan den frigjorte kapital bruges til at udvikle nye forretningsområder i stedet for at være bundet op i ejendom, som en flåde af firmabiler. Leasing gør det altså muligt for jer at sprede jeres omkostninger over længere tid og derved styre virksomhedens likviditet ved at tilpasse omkostninger og indtægter.

FÅ EN LEASING DER PASSER TIL JERES BEHOV

Finansiel leasing

Finansiel leasing er et langfristet lejemål at jeres nye firmabil med en defineret løbetid. Når løbetiden er udløbet overtager vi igen bilen. Som kunde har I ansvar for, at bilen kan overdrages til det aftalte beløb eller periodens udløb. Finansiel leasing kan kombineres med alle tillægsydelser.

Operationel leasing

Operationel leasing er en kortvarig leje af bilen der afleveres til MH Biler efter udløb af aftalen. Fordelene ved operationel leasing er, at I ikke skal bekymre jer om vedligeholdelse eller for ansvaret hvis der skulle opstå problemer med bilen.

Flexleasing

Flexleasing er leasing af en bil uden registreringsafgift. Registreringsafgiften beregnes og betales i stedet i rater hver måned og når perioden er skal der ikke afregnes yderligere registreringsafgift til Skat. I hele perioden er det leasingselskabet der er registreret som ejer af bilen og når perioden er slut kan der tegnes en ny kontrakt. Læs mere om jeres muligheder for flexleasing her.

Vi tilbyder også splitleasing.

FÅ SVAR PÅ ALLE REGLER OG FORDELE

Skal din virksomAvancerethed ud og investere i nye biler og er du nysgerrig på, hvilke fordele der er ved erhvervsleasing?
Så ring til os eller besøg os i Odense og få en snak om hvilke muligheder vi kan tilbyde jer.

Book prøvetur

Beregn byttepris